Man fångad på video med spritflaska och ishink när han sprang för sitt liv från "Mountain B", anländer till förhör på polisstationen

Sattahip, Chonburi –

En 'Mountain B'-kund som fångades i viral film med en flaska sprit och en ishink när han sprang för sitt liv från den brinnande lokalen kallades till en polisstation för förhör på lördagskvällen den 6 augusti.

Pongpat Rungroj, 22, berättade för polisen att han och hans vänner var inne i lokalen när han upptäckte en brand på taket framför scenen. Med panik tog han tag i något utan att tänka och sprang för livet från lokalen, bara för att inse att det var en flaska sprit och en ishink.

Han berättade för tjänstemännen att under kaoset sprang några kunder iväg och några sprang för att ta tag i en brandsläckare för att hjälpa till att släcka branden, men det misslyckades.

Att Pongpat blev tillkallad fick stor uppmärksamhet på sociala medier, konstaterar TPN, med många användare som sa att polisen borde fokusera på större ärenden och inte ett viralt foto.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.