En australisk man som enligt uppgift låtsas hyra lägenhet i Pattaya dyker till sin död från 17:e våningen

Pattaya —

En australiensisk man som enligt uppgift låtsades hyra en lägenhet i Pattaya dök plötsligt ihjäl från 17:e våningen.

Incidenten som totalt fångade en kontorist på en bostadsrätt i Pattaya från sin vakt inträffade just i morse, den 8 augusti, när en australiensisk man som enligt uppgift kom för att titta på en lägenhet att hyra plötsligt klättrade över räcket och dök till sin död från den 17:e. golv.

Bostadsrätten låg på Pattaya Second Road i Nongprue-distriktet, men namnet undanhölls på grund av en pågående utredning. Mannen hittades död på baksidan av ett hotell med flera benfrakturer och en svår magskada. Han bar en grå skjorta och blåa shorts, som bara bar 10 baht, medan hans bagage och pass upptäcktes i rummet på 17:e våningen.

En 41-årig australiensisk man, vars namn undanhölls av brottsbekämpande myndigheter och TPN:s mediapolicy om självmord, ska ha gått in i bostadsrätten för att hyra ett rum, sa kontoristen. Under kontroll av sitt rum på 17:e våningen klättrade mannen dock precis över balkongräcket och dök ihjäl, vilket skrämde expediten och andra personer på bostadsrätten.

Anledningen till hans agerande är fortfarande okänd, som presstid. Under tiden sa poliserna att de skulle meddela mannens släktingar och den australiensiska ambassaden om hans bortgång.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad och vill ha hjälp eller hjälp föreslår vi på TPN media att kontakta samariterna i Thailand för hjälp. Det finns alltid någon som är villig att lyssna och hjälpa till.

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.