Familj och släktingar begraver det 15:e offret i Mountain B-klubbbranden i Sattahip

Sattahip —

  Familj och släktingar utförde en begravning för det 15:e offret i Mountain B-branden igår, den 7 augusti, medan hans 63-åriga mamma sa att offret var familjens familjeförsörjare.

Den buddhistiska begravningen av Mr. Thanakrit Neenoi, 36, den 15:e offrade i Mountain B-branden arrangerades i Bang Saray-distriktet Sattahip i går bland hans sörjande familj, släktingar och Sattahip-tjänstemän, som kom för att framföra sina kondoleanser.

Thanakrit var den senaste offrade, som dog på Rayong sjukhus efter att ha blivit allvarligt bränd när han firade sin födelsedag på Mountain B med sina vänner och fru. Thanakrit och hans grupp ansågs vara de mest olyckliga offren, eftersom han och tre av hans vänner hade dött medan hans fru låg i koma på sjukhuset Charoenkrung Pracharak i Bangkok.

Yoswat Phuwaratlertkhun, chef för Sattahips underdistrikt Kled Kaew, som deltog i begravningen, sade att han skulle göra allt i sin makt för att hjälpa offrets familj att ordna begravningen. Yoswat ska ha sagt att han var mållös efter att ha sett händelseplatsen och att han delade sorgen med offrets familj.

Atchara Neenoi, den 63-åriga mamman till det senaste offret, avslöjade att offret ägde en liten butik och var familjens huvudmatare. Han kom till Mountain B för att fira sin födelsedag runt 5, sa Atchara, och plötsligt försvann kontakten tills han återfanns i kritiskt tillstånd på Charoenkrung Pracharak sjukhus.

"Jag tycker att många saker är misstänkta med den här händelsen, särskilt brandutgången, som fortfarande inte kan avgöras med säkerhet om den var låst eller inte", uttryckte offrets mamma sina tvivel. "Om det inte var låst, varför behövde alla tränga sig vid ytterdörren? Om alla utgångar var olåsta och tillgängliga, kan min son vara vid liv."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.