Mountain B nattklubbsägare släpptes mot borgen med villkor, fru säger att han inte är en offerget för andra

Pattaya Thailand-

Ägaren till en nattklubb där en brand förra veckan dödade femton personer och skadade dussintals släpptes mot borgen i eftermiddags den 8 augusti 2022.

Pongsiri Panprasong, 27, känd under sitt smeknamn Sia B, ägaren till nattklubben Mountain B där femton personer dog i en tragisk brand förra veckan, släpptes mot en borgen på 300,00 baht i eftermiddags runt 3:00 den 8 augusti 2022.

Som en del av borgensvillkoret måste han bära ett elektroniskt övervakningsarmband och inte manipulera bevis. Han måste också göra flera framträdanden i domstol. När domstolen beviljade borgen noterade domstolen att Sia B överlämnade sig, erkände de anklagelser som framförts, lovade ansvar och samarbetade fullt ut med domstolen.

Sia B är för närvarande åtalad för att ha drivit en klubb utan rätt licens och hänsynslöst fara som ledde till döden.

Hans fru, Anongnat Panprasong, 31, berättade för pressen att rykten om att hennes man var en get och att bli offrad av andra "hemliga" ägare eller investerare i samband med lokalen var falska och hennes man var ensam ägare och tog fullt ansvar. Detta följer på utbrett prat på sociala medier från nätanvändare, utan konkreta bevis eller bevis, som hävdar att Sia B var en offerget för andra individer.

Sia B uttryckte ånger för offren i korta uttalanden till pressen när hon lämnade domstolen och sade att han var fullt ansvarig och ansvarig och skulle stödja offren ekonomiskt.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/