Påstådd kinesisk porrstudio greps vid dådet i Chonburi-området, fyra personer greps

FOTO: Dailynews

Sattahip —

Polisen i Sattahip och Na Jomtien slog en kinesisk porrstudio på bar gärning i Chonburis Sattahip-distrikt och arresterade fyra misstänkta, inklusive en ung 20-årig skådespelare.

Ett kombinerat team av poliser, inklusive Sattahip-polisen och Na Jomtien-polisen, slog fredagen den 5 augusti till mot en påstådd porrstudio gömd i en poolvilla i Sattahip-distriktet efter att ha spårat ett digitalt fotspår från en tidigare tillgripen misstänkt som greps för att ha brutit mot datorbrotten. Spela teater.

FOTO: Dailynews

Polisen ska ha stormat in i villan medan de fyra misstänkta filmade pornografiskt material. De fyra gripna misstänkta var bland annat en kinesisk regissör Li, 33, en kinesisk tolk Arjong, 24, en ung skådespelare, 20, och en skådespelerska, 24. Skådespelarens och skådespelerskans nationalitet avslöjades inte, men de sa enligt uppgift att de fick betalt 6,000 20,000 baht och XNUMX XNUMX om dagen, respektive.

FOTO: Dailynews

Alla fyra misstänkta ska ha medgett att de producerat oanständigt material och väntade på ytterligare rättsliga förfaranden på Na Jomtiens polisstation.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.