Invånare i Pattaya-området oroade över tillståndet på Soi Naklua 12, huvudvägen till Sanctuary of Truth

Naklua, Pattaya, Thailand-

Lokala invånare i Naklua och Pattaya är oroade över förhållandena på vägen som leder till Sanctuary of Truth och flera stora hotell och resorter.

Vägen, Soi Naklua 12, har helt klart sett bättre dagar baserat på bilderna som tagits av Pattaya News-teamet den här veckan.

Under de senaste veckorna har vårt nyhetsteam fått flera förfrågningar från invånare i området om att lyfta fram vägproblemen för lokala tjänstemän utan att rikta specifik skuld eller anklagelser om vem som är ansvarig.

Invånarna bryr sig inte om vem som är ansvarig eller skuldspelet utan snarare hur problemet kan lösas och hur vägen kan repareras. Eftersom Sanctuary of Truth är en stor turistattraktion och kommer att skapa en image för besökare i Pattaya, är det viktigt att området repareras och återupplivas så snart som möjligt, enligt lokala invånare.

Vi lämnar dig med bilderna. Vägens tillstånd har enligt uppgift tagits upp till borgmästaren och hans team av den thailändska sidan av nyheterna denna vecka, även om inget officiellt offentligt svar har lämnats under presstiden.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/