Tusentals turister och thailändsk turistminister går med i Full Moon Party på Pha-Ngan Island i Surat Thani

Surat Thani –

  Tusentals turister deltog i Full Moon Party på Pha-Ngan Island i Surat Thani och ministern för turism och sport besökte till och med festen.

Mer än 10,000 12 thailändska och utländska turister gick med på Full Moon Party fredag ​​kväll (XNUMX augusti). Turister reste från Baan Bang Rak-piren i Bor Pud-distriktet, Koh Samui-distriktet till fullmånefesten hela natten. Marintjänstemän inspekterade piren för att garantera säkerheten och förhindra överprissättning av motorbåtar.

Ministern för turism och sport Phiphat Ratchakitprakarn och relevanta turisttjänstemän i Surat Thani besökte och välkomnade turister i Full Moon Party.

Mr. Sumet Meepat, en motorbåtsoperatör, sa till TPN, "Fler turister kommer till Full Moon Party efter att landet öppnat igen. Vi har kommit överens om ett förslag om förlängning av öppettider för nöjesställen till klockan 4. som kan stödja ekonomin och generera mer inkomst.”

För mer information:

Turism- och idrottsministern förbereder att föreslå förlängning av öppettiderna för nöjesställena från kl. 2. till 00:4. att vara i linje med turisternas beteende.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/