18-årig burmesisk fabriksarbetare dör i en tragisk maskinolycka i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Phan Thong, Chonburi —

En 18-årig burmesisk fabriksarbetare fastnade i en maskin han arbetade på och ströps tragiskt till döds.

Den fruktansvärda och tragiska händelsen inträffade vid Print and Pack Companys fabrik i Phan Thong-distriktet, Chonburi, igår, den 15 augusti. Det burmesiska offret Tat Mud, 18, som enligt uppgift arbetade för detta pappersförpackningsföretag, fastnade av misstag med huvudet i en stor, fungerande maskin.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Räddningstjänster från Chaturatham Prateep Phan Thong Foundation försökte befria det unga offret men misslyckades på grund av maskinens storlek, så de fick vänta på en specialist. En timme senare befriades offret äntligen, men han hade redan dött av sina svåra huvudskador.

Offrets kollega, vars namn undanhölls av polisen i väntan på ytterligare utredning, berättade för Phan Thong-polisen att offret stoppade papper i maskinen och kan ha snubblat över något. Han sa att han inte såg hela händelsen eftersom han gick ut.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt Phan Thong-polisen skulle de granska CCTV-kamerorna inne i anläggningen för att eventuellt väcka åtal mot företagets ägare om de kunde finna att olyckan orsakades av ägarens hänsynslöshet. Men polisen uppgav också att händelsen bara kunde ha varit en tragisk olycka och de skulle granska bilderna för att fastställa detta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.