Lokal kund skadades allvarligt under skottlossning på Ratchaburi nöjesställe på torsdagen

Ratchaburi –

En kund skadades allvarligt under en skottlossning på en berömd lokal nöjesplats i Mueng-distriktet i Ratchaburi tidigt på morgonen den 18 augusti.

Poliser från Muang Ratchaburis polisstation anlände till platsen efter att ha larmats om händelsen runt 2:00. på torsdag. Vid ankomsten upptäcktes en hög med blod och trasiga glas med spritflaskor låg utspridda på golvet. En skadad person hittades skjuten och fördes omedelbart till Ratchaburi sjukhus. Tre granathylsor från en 9 mm pistol hittades också i närheten inuti baren.

Kan vara en bild av 7 personer och personer som står

Den preliminära undersökningen avslöjade att baren höll en komediföreställning av thailändska kända komiker, Ball Choenyim och Bobby 3.50. Det rapporterades dock om ett bråk mellan flera kundgrupper efter att visningen avslutats. Tre skott ska ha hörts under slagsmålet, vilket fick andra kunder att fly i panik.

Lokala medier rapporterade också att platsen tidigare undersökts för att ha tillåtit en kund att bära ett skjutvapen och beordrades tillfällig stängning. Lokalen ska dock ha brutit mot polisens ordning och fortsatte sin verksamhet som så småningom slutade i en skottlossning med en skada.

En barägare vars namn inte släpptes av polisen och de återstående kunderna fördes till polisstationen för ytterligare förhör om händelsen och för att hitta den påstådda skytten och de som var inblandade i slagsmålet.

Kan vara en bild av 1 person och inomhus

Foto med tillstånd: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.