59-årig thailändsk man hittades död i sitt rum i Sri Racha

Sri Racha —

En 59-årig thailändsk man som inte hade gått till jobbet på tre dagar hittades död på sitt rum av sin oroliga vän. Inga skador eller tecken på inbrott upptäcktes.

Pol. Överstelöjtnant Nitipoom Rattanawannee från Laem Chabang polisstation underrättades om en kropp som hittats i ett garage i Thung Sukla-distriktet i Sri Racha, Chonburi, igår, den 19 augusti, och åkte till olycksplatsen med Sawang Prateep Sri Racha-räddningen service.

Händelseplatsen var ett rum inne i ett garage. Rummet var låst, men Somsak Lapthaisong, 58, som ringde polisen sa att han kunde känna lukten av en stickande lukt från hans väns rum. Räddningsarbetarna var tvungna att kila upp dörren för att komma in innan de hittade den avlidna kroppen av Khamphan Chamaram, 59, i en säng.

Khamphan föddes i Buriram-provinsen, berättade hans vän Somsak för polisen. Han hade inte gått till jobbet på tre dagar och plötsligt tappade kontakten, så Somsak blev orolig och kom för att leta efter honom på hans rum. Han sågs senast levande på kvällen den 16 augusti.

Pol. Överstelöjtnant Nitipoom hittade inga skador på mannens kropp eller tecken på inbrott i rummet. Till en början fick han kroppen transporterad till Laem Chabang-sjukhuset för obduktion och skulle förhöra hyresvärden för mer information.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.