Det 20:e dödsfallet i nattklubbsbranden "Mountain B" bekräftades i fredags, en 50-årig thailändsk man

Chonburi –Det 20:e dödsfallet från den tragiska brandincidenten på nattklubben 'Mountain B' bekräftades fredagen den 19 augusti vara en 50-årig thailändsk medborgare som enligt uppgift led av sepsis, rapporterade lokala medier.

Den avlidne, vars namn undanhållits på grund av vår redaktionella policy, var enligt uppgift en av patienterna som identifierades som ett allvarligt skadat fall. Han behandlades under noggrann observation men led senare av infektioner och dödförklarades så småningom klockan 1 igår.

Enligt hans äldre bror hade den avlidne rest från Bangkok till Sattahip för att eskortera sin mamma till ett sjukhus dagen efter. Men hans vänner bjöd in honom till "Mountain B"-platsen på kvällen då händelsen inträffade.

De flesta delar av hans kropp brändes av branden och han var i allvarligt tillstånd. Han fördes i hast till Sattahip-sjukhuset för en nödsituation innan han fördes till Chonburi-sjukhuset där han behandlades i 14 dagar tills han dödförklarades på fredagseftermiddagen.

Brodern berättade dessutom för lokala reportrar att familjen hade fått ersättning från ägaren till Mountain B för 30,000 XNUMX baht och kroppen skulle levereras till en begravning på lördag morgon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.