Berusad kvinna biter av en del av en turists öra på en bahtbuss i Pattaya

Banglamung, Chonburi –

En thailändsk-amerikansk turist fördes till ett lokalt sjukhus efter att ha blivit biten i hans öra av en thailändsk berusad kvinna i korsningen av andra vägen, södra Pattaya, i Banglamung-distriktet på lördagskvällen den 20 augusti.

Polisen i Pattaya City anlände till platsen efter att ha fått en rapport om en thailändsk kvinna som enligt uppgift hoppade på en Songthaew och attackerade en manlig turist genom att slå hans mun, ge honom ett huvudlås och bita av en del av hans öra innan hon svalde det.

På platsen hittades en påstådd kvinnlig angripare, som senare identifierades som Kannika Khamthon, i kraftigt berusningstillstånd. Den 55-årige skadade mannen, Charoen Sae-Lim, hittades också i närheten med tydliga tecken på ett bett på höger öra.

Turisten fördes omedelbart till närmaste sjukhus medan den misstänkte 28-åringen fördes till polisstationen. Den misstänkte var dock inte samarbetsvillig eftersom hon gjorde motstånd mot gripandet och slogs aggressivt mot polisen medan tjänstemännen försökte sätta fast henne på baksidan av en polisbil.

Enligt en vän till den skadade turisten var de på Songthaew för att ta sig hem. När fordonet stannade för rött ljus i korsningen klev kvinnan sedan upp i fordonet innan hon rasande slog och bet i örat på sin vän. De var för chockade för att göra något för att hjälpa honom. Attacken var oprovocerad enligt offret och vittnen.

Nu fick polisen vänta på att den skadade skulle anmäla brottet för att kunna gå vidare med rättegången mot den åtalade. Den misstänkte mannen förblev i polisens förvar vid presstiden och polisen lät henne nyktra till innan hon avgav ett uttalande.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.