Unithai och CUEL håller i välgörenhetslopp för att samla in pengar till Laem Chabang Hospital i Chonburi

Sattahip —

Unithai- och CUEL-företagen kommer att hålla Unithai-CUEL Run for Charity 2022 i Nongnooch Pattaya Garden Thailand den 2 oktober 2022, för att samla in pengar till Laem Chabang Hospital.

Atthasit Kochaiyapruek, verkställande direktör för CUEL Co, och Jirasak Jirakulsawat, biträdande administrationschef för Laem Chabang, höll en gemensam presskonferens i går, den 22 augusti, för att tillkännage det kommande Unithai-CUEL Run for Charity 2022.

Enligt Atthasit arrangeras detta evenemang för andra gången, men det senaste kommer att ha ett annat tema som kallas "Running in the Garden Season 2" eftersom loppet kommer att äga rum i den grönaktiga, vackra Nongnooch Pattaya Garden Thailand.

Atthasit tillade också att Unithai-CUEL Run for Charity inte är så konkurrenskraftig, eftersom dess primära mål är att samla in pengar för att köpa medicinsk utrustning till Laem Chabang Hospital.

Unithai-CUEL Run for Charity är uppdelad i tre distanser: 4 kilometer (450 baht avgift), 8 kilometer (650 baht) och 12 kilometer (800 baht). Om du är intresserad kan du anmäla dig i förväg här.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.