Broar som byggts olagligt över södra Pattaya-kanalen nära Walking Street ska rivas, säger vice borgmästare

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Broar över södra Pattaya-kanalen som ansluter till nattklubbar på Walking Street skulle snart rivas på grund av att de byggdes illegalt, och ägaren skulle ställas inför rättsliga åtgärder, enligt Pattayas vice borgmästare.

Manoch Nongyai, Pattayas biträdande borgmästare, svarade onsdagen den 24 augusti på medborgarnas klagomål om en ny bro över södra Pattaya-kanalen, som de berörda medborgarna sa kan ha byggts utan tillstånd.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Enligt Manoch fanns det tre broar över kanalen, men bara den som ägs av Siam Bayshore Hotel byggdes lagligt med tillstånd från Marine Department. Ställföraren fortsatte att de två andra broarna ägdes av privata parter och saknade tillstånd, så de skulle snart rivas. En diskuterades dock fortfarande i domstol eftersom ägaren hade överklagat, tillade Manoch.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

"Den nya bron har byggts i hemlighet medan vi valde en ny borgmästare. Men jag har redan instruerat tjänstemännen att sätta ett meddelande om rivning på bron för att varna ägarna och fotgängarna, säger Manoch.

Ägarna till bron skulle åtalas för intrång i kanalen, enligt vice borgmästaren. Han såg också till att Pattaya City aldrig ignorerade röster från medborgare och besökare.

Broarna ansluter till indiska nattklubbar på andra sidan vars ägare har lovat att bekämpa rivningsordern i domstol. Utan bron är nattklubbarna i princip otillgängliga från Walking Street.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.