59-årig tjänsteman i Chonburi drunknar i en reservoar medan han fiskar

FOTO: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Phan Thong —

En 59-årig tjänsteman från Chonburi Royal Irrigation Department drunknade i en reservoar när han fiskade.

Pol. Överstelöjtnant Songpol Thongthap från Phan Thong-polisstationen underrättades om en försvunnen person vid en reservoar i Bang Hak-distriktet Phan Thong, Chonburi, och skyndade till platsen vid 4.30-tiden den 25 augusti.

FOTO: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Polisen kom till en reservoar och träffade offrets vän Ladda Keewong, 70, vid reservoaren.

Enligt henne kom hon för att leta efter sin vän Krit Boonrawd, en 59-årig kontraktsanställd tjänsteman från Chonburi Royal Irrigation Department som hade lämnat kontoret för att öppna en sluss men som hade försvunnit sedan igår eftermiddag.

Ladda sa att hon upptäckte Krits skor och hink på stranden, men han fanns ingenstans, så hon bad lokalbefolkningen att hjälpa till att leta efter honom i den översvämmade reservoaren. Resultatet skrämde dock Ladda när de boende sprang in i ett rep fäst i ett fiskenät som flöt långt utanför stranden.

FOTO: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Pol. Överstelöjtnant Songpol efterlyste förstärkningar och började skärma av reservoaren. Över tjugo räddningsarbetare och poliser anslöt sig till detta uppdrag innan de till slut hittade offret under vattnet efter flera timmar. Det 59-åriga offret hade dock drunknat och kunde inte hämtas tillbaka, enligt rapporter.

Krits kropp överfördes till Phan Thong-sjukhuset för obduktion. Polisen Songpol sa att han skulle informera offrets släktingar och familj om hans tragiska bortgång.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.