Pattaya frisör får sin iPhone 6 stulen, vädjar till sin chef, tidigare vice borgmästare, att hjälpa

Pattaya —

En frisör från Pattaya fick sin iPhone 6 stulen från sin butik och bad sin chef som var en före detta vice borgmästare i Pattaya att hjälpa till.

Pattana Boonsawad, en tidigare biträdande borgmästare i Pattaya, följde onsdagen den 24 augusti med sin anställde Sunisa Lawang, 31, som arbetade på en salong på Soi Jomtien 6 för att rapportera till Pattaya-polisen om hans medarbetares stulna iPhone 6.

Sunisa berättade för polisen i Pattaya att hon lämnade sin telefon på bordet i sin frisersalong och gick ut runt 7.30 den 17 augusti, och när hon kom tillbaka var hennes iPhone borta. Sunisa granskade sedan säkerhetskameran och såg en man klädd i en vit skjorta, en svart jacka, en vit hatt och svarta byxor smyga sig in i hennes butik och ta bort hennes telefon.

Tidigare vice borgmästare Pattana sa att Sunisa arbetade för honom och var en bra anställd, så han kände synd och ville hjälpa henne. Till en början accepterade Pattaya-polisen fallet och gick för att undersöka frisersalongen och lovade att de skulle fånga den skyldige så snart som möjligt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.