Pattaya Dolphins United kommer snart att komma tillbaka på planen

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches ledde ett möte för att tillkännage starten på fotbollssäsongen för Pattaya Dolphins United.

Rallyt ägde rum i köpcentret Central Pattaya den 25 augusti med borgmästaren och fotbollsspelare från Pattaya Dolphins United deltar.

The Dolphins representerar en professionell fotbollsklubb i Chonburi, och de kommer att tävla i Eastern Thai League 3. Dolphins proklamerade trotsigt att de skulle ta den östra trofén som en gåva till Chonburi-folket så att de skulle kunna tävla i det thailändska League 2 nästa säsong.

Samtidigt deltog också 'Pattaya Dangerous Family, som är delfinernas främsta supporter, på rallyt och skanderade klubbens sång fanatiskt i köpcentret Central Pattaya. Arnon som var en av Dolphins supportrar avslöjade att han kände sig överväldigad över att se sin älskade klubb tillbaka på planen igen.

"Dolphins United blir bättre och jag har väldigt höga förhoppningar den här säsongen. Men jag vill att myndigheterna ska visa fler försök att stödja dem eftersom de har gjort mycket för staden”, sa Arnon.

Poramase Ngampiches som ledde rallyt sa att han var glad över att se delfinernas anda och entusiasm. Borgmästaren hoppades att laget skulle ge Pattaya berömmelse och önskade laget en blomstrande framtid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? E-posta oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.