Pattaya kommer att vara värd för pianokonserten "Sound in the Garden" den 2 september

Pattaya —

The Pattaya Sound in the Garden är en pianokonsert som kommer att äga rum på Treehouse Garden Cafe och bröllop den 2 september. Konserten börjar 6.30 och avslutas med middag på ett härligt café om du så önskar.

Konserten kommer att ledas av Filipp, en examen från Moscow State Conservatory och Gnessin Academy som lovar dig en hisnande, neoklassisk föreställning av musikaliska mästerverk från kända filmer och tv-program som Harry Potter och Game of Thrones. Kolla in hans Instagram för att få en glimt av honom!

Schemat:

  • Möte gäster kl. 6 – du kan njuta av den lokala trädgårdens skönhet, ta vackra bilder och ta ett glas vin med snacks.
  • Programmet börjar 6, föreställningen består av två delar med en kort paus.
  • Efter konsertens slut kan du äta middag på ett underbart café*

Biljetten för en person kostar 1,100 1,900 baht med en gratis aptitretare och ett glas vin men du kan köpa två biljetter för endast XNUMX XNUMX baht med samma gåvor.

Plats: Treehouse Garden Cafe and Wedding

Datum: 2 september

Uppmaning av gäster: 6:00

Början: 6

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.