50-årig pickup-chaufför störtar i dräneringsdiket och dör i Chonburi

FOTO: ข่าวคนชล

Muaeng-distriktet, Chonburi —

En 50-årig pickup-förare störtade ner i ett dräneringsdike och dog. Regn och en halt väg kunde tillskrivas olyckan, säger polisen till The Pattaya News.

Pol. Överstelöjtnant Ratchapol Ratchavakan från Don Hua Lo-polisstationen och räddningstjänsten rusade till en trafikolycksplats på Sattaphong – Don Hua Lo Road i Don Hua Lor-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi.

FOTO: ข่าวคนชล

På olycksplatsen hittade polisen en vältad svart Isuzu Mu X pickup nedsänkt i en dräneringskanal. Räddningstjänster dök sedan in och räddade Anucha Konggat, 50, som var instängd i en bil, drunknade och fick allvarliga skador.

FOTO: ข่าวคนชล

Räddningspersonalen försökte återuppliva mannen men misslyckades på grund av hans skador. Hans kropp fördes till ett närliggande sjukhus för att vänta på hans familj och släktingar. Polisen behöll också offrets egendom inklusive ett guldhalsband, ett körkort, en plånbok och en massa amuletter för att återvända till hans familj.

Pol. Överstelöjtnant Ratchapol sa att vägen var dåligt upplyst och att det regnade vid tidpunkten för olyckan, så offret kan ha halkat och tappat kontrollen över sin bil, vilket ledde till hans död.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.