Återuppbyggnaden av Walking Street är nära att slutföras, bara gatukonst kvar, säger Pattayas vice borgmästare

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Återuppbyggnaden av Walking Street var till cirka 95 % klar med endast gatukonstprocessen kvar. Alla reklamskyltar som hindrade gatan måste läggas undan eller göras parallella med lokalerna inom tre månader, sa Pattayas vice borgmästare till TPN media.

Pattayas biträdande borgmästare Manoch Nongyai och relevanta myndigheter inspekterade Walking Street onsdagen den 31 augusti för att följa upp framstegen i vägrenoveringsprojektet på 30 miljoner baht.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Walking Street brukade vara i sämre skick, enligt vice Manoch, eftersom den grävdes upp för att gräva ner underjordiska ledningar och rör under befäl av Provincial Electricity Authority för att förbättra turismens atmosfär. Manoch uppgav dock att projektet gjordes under lågsäsong med få turister, så konsekvenserna var acceptabla.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Efter grävningen återuppstod Walking Street med gatstenar för att försköna området, enligt Manoch, och nu var det till cirka 95 % komplett med endast lacknings- och målningsprocesser kvar att göra. Gatan kommer att målas av lokala konstnärer med väggmålningar och dekorationer som fokuserar på Pattaya, tillade Manoch, och tillför färg och en levande känsla till området.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Trots det var vice Manoch oroad över ställenas reklamskyltar som alltför stack ut på gatan och hindrade tillgången till en brandbil. Därför beordrade han alla lokaloperatörer att inom tre månader lägga undan skyltarna eller göra dem parallella med spelplatserna.

Det finns också andra regler som förbjuder att placera produkter på gatan, inträde för tunga fordon eller när soppåsarna ska slängas ut, vilket kan läsas genom att klicka på länken.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? E-posta oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.