Pattaya danslärare rapporterar om att utländsk turist berörde henne på ett olämpligt sätt när han var ute och promenerade på Walking Street

Pattaya —

En kvinnlig danslärare i Pattaya lämnade in en polisanmälan och hävdade att en utländsk turist olämpligt rörde vid henne på Walking Street.

NC (alias), en 43-årig danslärare, lämnade in en anmälan till polisen i Pattaya runt klockan 3 idag, den 6 september, efter en överraskande incident där hon hävdade att en utländsk turist smög sig på henne på Walking Street och olämpligt rörde/grep henne bakifrån.

Offret sa att hon var danslärare i Pattaya och brukade undervisa många kända skådespelare. Igår gick hon på en utekväll på Walking Street för att njuta av stämningen när en utländsk man i smyg smög upp bakom henne och rörde vid henne utan hennes samtycke.

Dansläraren sa att hon bråkade med mannen och mannen försökte lösa saker och ting genom att erbjuda henne pengar, men hon vägrade med tanke på att mannen var totalt respektlös mot kvinnor. Hon bestämde sig då för att anmäla den misstänkte till polisen i Pattaya och betonade att den misstänkte måste dömas till straff.

Som ett resultat skulle den misstänkte ha identifierats, åtalats och fängslats på Pattayas polisstation vid presstid. Hans namn och nationalitet avslöjades dock inte för pressen i väntan på polisutredningen. CCTV som ses på Walking Street stödde enligt uppgift NC:s uttalande om olämplig beröring och beteende.

Den exakta karaktären av anklagelserna kan sträcka sig från sexuella trakasserier till sexuella övergrepp med möjliga juridiska påföljder, noterade Pattaya-polisen. Utlänningen hade inte omedelbart släppt något uttalande och det var okänt om han hade anhållit en advokat.

Pattayapolisen tillade att händelsen skulle tas på allvar och enligt dem skadar Pattayas rykte.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.