Studenter uppges ha racercyklar i Sri Racha, en dödad efter att ha kraschat in i elstolpen

FOTO: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Sri Racha —

En grupp niondeklassare ska ha tävlat i Sri Racha innan en kraschade in i en elstolpe och dog på plats.

Pol. Kapten Rachan Chaiphin från Nongkhams polisstation skyndade sig måndagen den 5 september för att hjälpa en svårt skadad niondeklassare som hade slagit huvudet med en gångväg efter att hans cykel kraschade och föll i Sri Racha.

FOTO: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Olycksplatsen var på Bueng-Pattaya Road i Buengs subdistrikt. Pol. Kapten Racha kom för att se det unga offret (15) ligga i en blodpöl på gatan flankerad av sina sörjande föräldrar.

Offret fick svåra huvud- och nackskador och avled på plats, enligt polisrapporter. Han var en niondeklassare och var ute efter skolan vid 9.30-tiden för att leka med sina kompisar, berättade föräldrarna.

FOTO: ชลบุรี ฮอต รีพอท นิวส์

Offrets vän som väntade på platsen erkände att de körde racercyklar för skojs skull utan att föräldrarna visste det. Offret körde väldigt fort innan han tappade kontrollen och kraschade in i en elstolpe, som slog honom av cykeln och landade på gångvägen.

Den avlidna niondeklassaren fördes till Laem Chabang-sjukhuset för obduktion. Föräldrarna sa att de fortfarande inte kunde tro vad som hade hänt.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.