Trottoarer på Central Pattaya Road är till 80 % färdiga och ska vara helt färdiga i slutet av september, säger Pattaya-tjänstemän

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Trottoarer på Central Pattaya Road, som försenades från att fixas på grund av brist på arbetskraft och restriktioner under COVID-19, var till 80 % kompletta, enligt Pattaya-tjänstemän.

I Pattayas stadshus idag, den 7 september, arrangerades ett möte ledd av Passakorn Yusomboon, ordförande för kommittén för offentliga arbeten och allmännyttiga tjänster, för att diskutera framstegen för gångvägsprojekten på Central Pattaya Road, efter flera klagomål från vanliga fotgängare.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

De flesta fotgängare var irriterade på projektet eftersom det hade försenats från dess ursprungliga slutdatum i september 2021, uppgav Passakron. Detta berodde främst på en "brist på arbetskraft" orsakad av covid-19 och obstruktiva ledningar som saktade ner arbetet. Pattaya-nyheterna noterar att Covid-reglerna under nästan åtta månader förra året förhindrade nästan allt byggnadsarbete och låste in arbetare i deras läger.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Gångvägarna var dock ungefär 80 % kompletta baserat på tjänstemannens uppskattning. De återstående 20 % involverade affärer med vissa platsägare som Passakorn sa kan ha inkräktat på gångvägarna, vilket därmed flyttade slutdatumet till slutet av september 2022.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.