16-årig student dödades i flera fordonskrasch i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Phan Thong-distriktet, Chonburi —

En 16-årig yrkesstudent dödades i en krasch med en Mercedes-Benz och en motorcykel i Phan Thong-distriktet i Chonburi.

Phan Thong-polis och räddningspersonal rusade till Soi Thetsaban 3 i Chonburis Phan Thong-distrikt för att hjälpa en kritiskt skadad motorcyklist som kraschade in i en Mercedes Benz sedan på Sukprayun Road igår eftermiddag, den 7 september.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Offret, identifierat som Ukrit Manomaihathaithip (16), hittades utbrett på en trafikö. Han fick svåra revbensfrakturer och avled inom kort på platsen trots återupplivningsförsök. Hans kropp låg 5 meter från hans svarta Honda CBR-cykel och en brons Mercedes-Benz sedan. Det nämndes inte om han bar hjälm eller inte.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Enligt polisrapporter var offret en yrkesstudent vid Östra tekniska högskolan. Föraren av sedanen, Ms. Kanya Bua Phrae (30), berättade för Phan Thong-polisen att offret vek av från hans körfält och kraschade in i den högra sidan av hennes bil. Hon försökte redan att bromsa men misslyckades, hävdade Ms. Kanya.

Elevens kropp flyttades till Phan Thong-sjukhuset för att vänta på hans familj vid presstid. Polisen i Phan Thong sa att de skulle granska CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.