Thailands författningsdomstol beordrar mer bevis från representanthuset för att avgöra Prayuts premiärministerkontrovers

Bangkok -

Kommittén för författningsdomstolens domare torsdagen den 8 september har beordrat representanthusets generalsekreterare att lägga fram mer bevis för att avgöra kontroversen om gränsen för ministeriets mandatperiod för general Prayut Chan-O'Cha som premiärminister .

De ytterligare bevis som begärs inkluderar kopior av mötesprotokollet från den 501:a konstitutionella beredningskommittén den 11 september 2018, som hade avslutat protokollet från det 500:e mötet den 7 september 2018, granskat av underkommittén.

Generalsekreteraren skulle lägga fram protokollet senast nästa tisdag, den 13 september, före nästa konstitutionella domstolsmöte följande dag, den 14 september.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.