Man blir knivhuggen när han drack på Jomtien Beach, enligt uppgift för bullerklagomål om att prata för högt

Jomtien Beach, Pattaya —

En 34-årig man knivhöggs av en främling när han drack på Jomtien Beach, enligt uppgift på grund av höga ljud.

Sawang Boriboons räddningstjänster skyndade iväg för att hjälpa ett knivhuggoffer på Jomtien Beach framför Soi 14 i Pattaya klockan 4 idag, den 10 september.

Offret, Mr. Narintorn Itthipol (34), hittades i en blodpöl på den blåsiga stranden. Han var infödd i Nong Khai-provinsen, enligt TPN-reportrar, och fick ett sticksår ​​i höger bröst. Narintorn var i ett oroande tillstånd, så Sawang Boriboon förde honom i hast till Pattaya Hospital.

En fotgängare och ett vittne, Pongtawee Prachabun, berättade för TPN:s reportrar att han såg offret dricka på Jomtien Beach. Sedan kom en oidentifierad man som sov i ett tält och sa åt offret att prata tystare. Offret, som svar, gick fram till främlingen aggressivt och sa till honom att sköta sitt eget, vilket var när främlingen drog fram en kniv och högg honom, sa vittnet.

Den misstänkte flydde efter knivhuggen och är fortfarande på fri fot, säger polisen i Pattaya till TPN:s reportrar. De tillade att de skulle granska CCTV-kameror för att lokalisera den misstänkte, som tros vara hemlös.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.