Flera bilar skadades när översvämningar drabbade Pattaya igår

Pattaya —

Flera bilar och hus skadades när översvämningar i staden drabbade Pattaya tidigt i morse.

Översvämningar rapporterades i många områden i Banglamung-distriktet efter att ett skyfall på en timme hade drabbat staden runt klockan 1, idag, den 12 september, vilket allvarligt hindrade trafiken vid Beach Road, Pattaya Third Road, South Pattaya Road, Sukhumvit Road och väg längs järnvägen.

Enligt TPN-reportrar på marken var vattnet i vissa områden 50 centimeter högt eller nästan 1 meter. Motorcyklar och små fordon kunde inte passera vägarna, som hade blivit totalt omöjliga. Flera obevakade bilar skadades också av översvämningsvatten som nådde halva höjden.

Invånare i Pacific City Home Village berättade för TPN-reportrar att översvämningsvatten hade smugit sig in i deras hem och skadat deras fastigheter. De sa, "Översvämningar var ett ständigt problem i Pattaya eftersom översvämningen nästan garanterades inträffa när det regnade i mer än en timme."

Kraftiga till mycket kraftiga regn förutspås drabba Pattaya igen idag (12 september), sa den thailändska meteorologiska avdelningen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.