En 19-årig thailändsk gravid kvinna hittades död i damm i Rayong i tisdags, utredning pågår

Rayong –

En kropp av en 19-årig gravid kvinna hittades flytande i Nong Waen-dammen i Klaeng-distriktet, Rayong, tisdagen den 13 september.

Tjänstemän från Klaengs polisstation och räddningsvolontärer anlände till platsen efter att en lokal invånare enligt uppgift upptäckt en oidentifierad människokropp som flyter i dammen.

Kroppen hittades liggande med ansiktet nedåt, iklädd en kortärmad t-shirt och svarta byxor, och togs upp innan den fördes för undersökning. Den första undersökningen avslöjade sår på hennes läppar och hals samt spår av till synes strypt.

Från och med tisdag eftermiddag avslöjade överstelöjtnant Pratipat Phumilee, överintendent för Klaengs polisstation, utredningsresultatet att den avlidne var Kritsana, vars efternamn undanhölls enligt vår redaktionella policy. Hon var 19 år gammal och bor för närvarande i ett hyrt hus i underdistriktet Thang Kwian, som ligger cirka 3 kilometer från platsen, tillsammans med sin 22-årige make Peerapong.

Maken berättade för tjänstemännen under förhöret att han tidigare rest till jobbet i Nakhon Si Thammarat och kom tillbaka till Rayong vid 5:00-tiden. Hans fru var i sin 5:e månad av graviditeten och förväntades lämna huset för att träffa någon runt 8.

Han uppgav också att han och hans flickvän sällan stannade tillsammans på grund av arbete. Men Kritsana var en följsam person och ofta lurad av andra. Senast han kontaktade henne var via ett videosamtal kvällen före händelsen.

Polisen genomgår för närvarande en utredning, bland annat genom att kontrollera CCTV-bilder och förhöra vittnen. De samordnar med provinsens kriminaltekniska team för att undersöka platsen för händelsen. Polisen verkade verifiera att Peerapong inte var i Rayong vid tidpunkten för händelsen.

Foto med tillstånd: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.