Bychefen i Banglamung ber polisen att fånga den påstådda berusade, hänsynslösa skytten

Banglamung —

En 34-årig byhövding i Banglamung uppmanade polisen att vidta åtgärder mot en påstådd berusad, hänsynslös skytt i området.

Pattaya News reportrar onsdagen den 14 september intervjuade Chakkrit Saisamorn, en 34-årig byhövding som bor i Moo 1 i Khao Mai Kaew-distriktet i Banglamung, som sa att en oidentifierad misstänkt sköt en pistol framför sin hus med sitt sovande barn inuti och flydde.

Den skrämmande händelsen utspelade sig runt midnatt den 13 september. Den misstänkte, enligt Chakkrits CCTV-filmer, körde en sedan mot motorväg 331 och stannade en kort stund framför sitt hus innan han drog fram en pistol och sköt ett skott mot himlen och väckte sitt lilla barn ur sömnen.

Byns chef fortsatte att den misstänkte omedelbart flydde från platsen. Hans säkerhetskamera kunde varken fånga den misstänktes utseende eller registreringsskylten. Han berättade för The Pattaya News att han var övertygad om att den misstänkte måste vara en hänsynslös berusad person som skjutit en pistol för skojs skull, eftersom han inte hade några motståndare.

Offret lämnade dock in en anmälan till Huai Yais polisstation och bad polisen att vidta allvarliga åtgärder eftersom den misstänktes hänsynslösa handling kunde ha skadat hans barn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.