Hand to Hand Foundation-teammedlemmar att åka 800 km för välgörenhet

Pattaya-

Tio personer från Hand to Hand-teamet rider 800 km (50 km per dag i 16 dagar) från 17 oktober till 2 november. Vårt mål är att samla in 600,000 6 baht för att täcka kostnaderna för väsentligheter under XNUMX månader.

Se grafen nedan för våra framsteg när det gäller insamlingar. Hela teamet förutom marge är personer som stiftelsen stöder direkt. Med en samling andrahandscyklar vi fixat är vi iväg och cyklar varje dag.

Överväg att sponsra oss genom att klicka på länken nedan. Om du skulle vilja åka med oss ​​i 1 dag och även samla in lite pengar skulle vi älska det också. Kontakta Margie på margie@handtohandpattaya.com eller ph. 0890936067 för mer information.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/