Miss Hooters Thailand skönhetstävling kommer att nå sista omgången den 30 september, sammanfattning av Pattaya-omgången

FOTO: Hooters Asia

Pattaya —

Miss Hooters Thailand Beauty Pageant 2022 är inställd på den sista omgången den 30 september, med tre eleganta återstående konkurrenter från Pattaya som går med i finalfältet tillsammans med finalister från Phuket och Bangkok.

Först, grattis till alla tre återstående vinnarna i Pattaya Hooters-tävlingen. De kommer att vara tillbaka på scenen igen den 30 september på Hooters Nana Soi 4, Bangkok.

Den sista som står kommer att vinna upp till 100,000 25,000 THB (3 2 THB, XNUMX dagar, XNUMX nätter lyxig resa till Bali, jobbstöd från Hooters och en chans att tävla i Miss Hooters Worldwide USA).

Låt oss möta våra topp tre vinnare från Pattaya i sista omgången: Nune, Mus och Alezi, i ordning!

FOTO: Hooters Asia
FOTO: Hooters Asia
FOTO: Hooters Asia

Vem hejar du på i år? Glöm inte att gå med dem och rösta på din favorittjej till sista omgången för att se vem som kommer att bli Miss Hooters Thailand 2022.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.