Tankbil välter och spiller olja på vägen i Chonburi

FOTO: มูลนิธิชุมพรการกุศลสงเคราะห์

Mueang District, Chonburi —

En tankbil välte och spillde mer än 10,000 XNUMX liter olja på vägen i Chonburi.

Mueang Chonburi-polisen svarade på måndagen vid en trafikolycka på Sukhumvit Road som leder till Bangkok i Nong Mai Daeng-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi, klockan 4:30

FOTO: ข่าวคนชล

En stor tankbil hittades vält på vägen med en sprucken oljetank, som spillde olja och hindrade trafiken i över 10 kilometer. Föraren, Amnuay Kongsak (37), fick lindriga skador och fördes till Chonburi sjukhus.

FOTO: ข่าวคนชล

Stadsarbetare i Chonburi var tvungna att rensa bort mer än 10,000 1 liter olja från vägen. Pisit Chankla, chef för Highway District XNUMX, sa till The Pattaya News att oljan inte var mycket brandfarlig och därför säker för arbetare att fortsätta med rengöringen.

Polisen i Mueang Chonburi uppgav att de skulle förhöra föraren och granska CCTV-bilder för att fastställa orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.