Pattayas borgmästare tillkännager fastställda priser och lagliga försäljningstider för strandtjänster

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches tillkännagav fasta priser och lagliga försäljningstider för strandtjänster.

Borgmästaren har beordrat alla strandförsäljare i Pattayas stadsgränser att strikt följa dessa priser för följande tjänster:

  1. Normala solstolar – inte mer än 50 baht per dag
  2. Lägg ner solstolar - inte mer än 100 baht per dag
  3. Liten simring – inte mer än 50 baht per dag
  4. Stor simring – inte mer än 100 baht per dag

Dessutom bestämde borgmästaren de officiella öppettiderna för solstolsförsäljare, som är 6 till 8 måndag till torsdag och 6 till 9 fredag ​​till söndag och på speciella helgdagar. Under kommande evenemang som Pattaya Fireworks Festival eller Loy Krathong, kommer försäljarna att tillåtas att arbeta från 6:10 till XNUMX:XNUMX

Slutligen bad Poramase försäljarna att vara artiga, hålla stranden ren och göra ett bra första intryck med besökarna för att bevara en bra turismbild för Pattaya.

Strandförsäljare beordrades tidigare att stänga av tjänsterna officiellt kl. 6, men nyligen har kunderna ökat under kvällstimmarna, vilket leder till att försäljare i månader har begärt den lagliga driftstimmen. Leverantörerna hade tidigare ett tillfälligt godkännande för utökade timmar men detta kommer nu att vara permanent.

TPN noterar att vissa stränder i Pattaya-området, som Dongtan Beach, kan ändra sina öppettider något.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.