"Fight Club" på Pattaya Beach drar uppmärksamhet från turister

Pattaya —

En slagsmålsklubb på Pattaya Beach i går kväll drog till sig mycket uppmärksamhet från turister.

En grupp på cirka 100 thailändska tonåringar i åldrarna 15 till 20 år samlades på Pattaya Beach tidigt i dag, den 24 september, för att arrangera en boxningstävling bland jublande skaror av turister och lokala invånare.

Fighters använde boxningshandskar och ett munskydd under kampen för säkerheten, enligt en av deltagarna. Kampen var helt frivillig och förutbestämd men fick oväntat massiv uppmärksamhet från lokalbefolkningen och turister, många som inte visste vad som pågick.

En deltagare som bara identifierade sig med sitt smeknamn "Rang" berättade för The Pattaya News att några fighters stötte på varandra och hade ett verbalt argument. De utmanade sedan varandra till en kamp för att lösa tvisten utan att avbryta andra människor. "Efter bråket bad de varandra om ursäkt och gick skilda vägar," sa Rang.

Det något improviserade evenemanget arrangerat av lokala tonåringar och unga vuxna i Pattaya har inte fått någon form av officiell reaktion från polisen vid presstid och det var oklart om några lagar bröts.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.