Pattayas Sawang Boriboon Rescue Foundation organiserar öppningsceremonin för Vegetarian Festival på söndag

Pattaya, Chonburi –

Sawang Boriboon Thammasathan Foundation har anordnat en ceremoni för att tända lampor för att markera början av den vegetariska festivalen söndagen den 25 september.

Stiftelsens direktör Prasit Thongtitcharoen tillsammans med styrelsemedlemmarna deltog i lampornas tändceremoni som en del av den traditionella invigningen av Vegetarfestivalen 2022 som hålls mellan 25 september och 5 oktober i år.

Enligt den kinesiska tron ​​tros ceremonin kalla gudarna och gudinnan på himlen för att välsigna människor med lycka och skingra alla dåliga saker i livet.

Sawang Boriboon Foundation organiserade också gratis vegetarisk mat framför stiftelsen för allmänheten att njuta av samtidigt som deltagarna uppmuntrades att avstå från att döda djur och konsumera kött under hela festivalen. Köpmän samlade och sålde även vegetarisk mat vid stiftelsens montrar efter ett års uppehåll på grund av covid-19-pandemin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.