Meatfest-evenemanget kommer att äga rum i Pattaya i helgen, 29-30 oktober

FOTO: Meatfest Thailand

Pattaya —

Thailands första BBQ- och musikfestival någonsin, "Meatfest", kommer till Pattaya i helgen.

Med BBQ-tävlingar, liveband, matstånd och tävlingar, Köttfest kommer att äga rum på Jaybees Bar i Chonburi från 29 till 30 oktober. Portarna öppnas från kl 1 innan busterkorvätandet och chiliwingsätningstävlingarna kickstartar kl 2 respektive 3.30.

FOTO: Meatfest Thailand

Eventet kommer att avslutas med cool livemusik varje dag, med Power Jam, Paul Jackson och The House Shakers Blues. Möt dem kl Jaybees Bar om du är en köttälskare!

Marknadsföringen för evenemanget har ökat markant under de senaste veckorna och vi har sett ett stort intresse på engelsktalande sociala mediekanaler. Se till att komma tidigt om du vill delta i ättävlingarna!

Pattaya News-teamet kommer att se dig där i helgen för massor av skoj, bra musik och naturligtvis fantastiska westernstilar BBQ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.