Lastbil krockar med elstolpe i Sri Racha, två kvinnor och en man allvarligt skadade

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

Två kvinnor och en man skadades allvarligt efter att deras lastbil kolliderade med en elstolpe i Sri Racha under gårdagens skyfall.

Bowins polis och räddningstjänst rusade den 25 september till Map Eang-Amata City-vägen i Bowin-distriktet Sri Racha i Chonburi för att hjälpa tre offer som hade skadats allvarligt i en trafikolycka.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De tre offren, Namkhang Naksungnern (32), Thanaporn Naksungnoen (24) och Niphon Boon-art (34), hittades nära deras vita Isuzu 4-hjuliga lastbil som körde in i en elstolpe i en trafik ön vid middagstid. De två kvinnorna flög ur lastbilen och fick allvarliga skador medan mannen, som var föraren, satt fast i fordonet och fick likaså skador.

De tre offren transporterades till Laem Chabang-sjukhuset medan regnet fortfarande öste ner. Andra förare uppgav för polisen att lastbilen halkade på grund av en blöt väg innan den kraschade in i en elstolpe. En utredning av Bowin-polisen pågick för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.