Rayong-provinsen drabbades av skyfall över natten igår

FOTO: Naewna

Rayong-provinsen —

Ett nattlångt skyfall i natt, den 26 september, har lämnat flera delar av Rayong-provinsen översvämmade.

Den 36 förbifartsvägen i Thap Ma-distriktet i Mueang-distriktet i Rayong var nedsänkt av översvämningsvatten som nådde cirka 50 centimeter högt, vilket lämnade endast ett körfält framkomligt och orsakade trafikstockningar hela natten till i morse, enligt lokala medier.

FOTO: Naewna

Många Rayong motorvägstjänstemän var tvungna att komma ut tidigt för att dirigera trafik och tömma vatten med hjälp av pumpar. Vissa tjänstemän var tvungna att hjälpa medborgarna att skjuta sina bilar eftersom motorerna gick sönder när de körde på de översvämmade vägarna.

FOTO: Naewna

Samtidigt var många områden i Rayong kommun översvämmade, särskilt Chantha Udom Road och Rayong – Bann Khai vägen där vattnet nådde 30 cm högt.

Rayong Star Fresh Market påverkades också av regnet över natten, men inte lika allvarligt som andra områden, för människor kunde fortfarande fortsätta med sitt dagliga liv.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.