Tonårsstudenter ska ha skjutit med pistol framför Pattayas polisstation på grund av personlig tvist

Pattaya —

Två grupper av tonårsstudenter ska ha haft ett bråk framför Pattayas polisstation innan de sköt tre skott från ett skjutvapen mot himlen och skrämde närliggande turister.

Pol. Kapten Sontaya Khansub från Pattayas polisstation fick en rapport från skräckslagna turister om en grupp tonårsstudenter på motorcyklar som påstås ha avfyrat en pistol i luften för att hota en annan grupp på Pattaya Beach nära Soi 9 klockan 1 idag, den 28 september. Detta var direkt framför Pattayas polisstation.

En grupp på cirka 20 tonåringar, av vilka några var i skoluniformer, skingrades så snart polisen anlände från andra sidan gatan, chockade av skottlossningen. Pattaya-polisen kontaktade sedan en tonåring som bara identifierades som "Mos" i 16-årsåldern som sa att han studerade på en skola i Bang Lamung.

Studenten hävdade: "Jag hängde med mina vänner på stranden när våra gamla motståndare som min grupp brukade bråka med stannade förbi och avfyrade en pistol mot himlen för att skrämma oss."

Pattaya-polisen frågade också närliggande turister som bevittnade händelsen. De sa att de såg 3-4 misstänkta ropa mot gruppen innan de avfyrade en pistol tre gånger mot himlen och flydde på motorcyklar. Två kulgranater upptäcktes på stranden och polisen misstänkte att de bara kunde vara tomma kulor.

Pol. Kapten Sontaya rådde eleverna att lämna in en anmälan på Pattayas polisstation. Under tiden skulle han kontrollera CCTV-bilder för att spåra de misstänkta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.