Ung kvinna skadad efter att ha kraschat med sitt fordon i kommersiell byggnad i Pattaya

Banglamung, Chonburi –

En 23-årig kvinnlig förare skadades efter att ha tappat kontrollen och kraschat in i en rastpaviljong och en kommersiell byggnad mellan Soi Thung Krad 12-14 i Banglamung-distriktet tidigt på morgonen den 2 oktober.

Polisen i Banglamungdistriktet anlände till platsen efter att ha larmats om händelsen runt 2:30. på söndag. Vid ankomsten hittades ett vitt fordon framför byggnaden med kraftiga skador på framsidan.

Föraren, som senare identifierades som Samavee Srirungruang, ska ha skadats. Räddningstjänstemän utförde sedan första hjälpen innan hon fördes över till närmaste sjukhus.

Enligt de lokala byborna ska ingen ha sett händelsen. De flesta av dem vaknade efter att ha hört en hög krasch och kom ut för att se vad som hände. Den kvinnliga föraren hittades körande ensam och led av lindriga skador, så lokala invånare meddelade händelsen till relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.