Generalmajor Archayon Kraithong har officiellt utsetts till ny talesperson för den kungliga thailändska polisen

Nationella -

Polisens generalmajor Archayon Kraithong utsågs officiellt till ny talesman för den kungliga thailändska polisen tisdagen den 4 oktober för att ansvara för sex huvuduppdrag.

Den nytillträdde talespersonen kommer att ha huvudansvaret för att offentliggöra, sprida och tillkännage det övergripande utförandet av rikspolisens officiella uppgifter korrekt, snabbt och i tid.

Enligt tillkännagivandet är talespersonens huvudsakliga uppdrag följande:

  1. PR, inklusive informationsspridning och pressmeddelanden, för att informera och skapa förståelse för utförandet av den kungliga thailändska polisens officiella uppgifter i alla kanaler, särskilt på sociala medier, under strikt efterlevnad av relevanta lagar, förordningar och order.
  2. Samla in och övervaka information och nyheter samt utvärdera och rapportera operationsresultaten för olika enheter under den kungliga thailändska polisen i syfte att skapa källor och media för publiceringen för att skapa ömsesidig förståelse bland allmänheten angående genomförandet av politiken av regeringen och regeringen. Kungliga thailändska polisen.
  3. Lyssna, övervaka och inspektera den aktuella situationen för att samla in, utvärdera, analysera och sammanfatta nyheter för dagliga rapporter samt rapportera viktiga och/eller brådskande nyheter till handledaren.
  4. Följer viktiga inhemska och internationella nyheter och information i alla typer av media i samarbete med Informationsavdelningen, Utrikesavdelningen och PR-avdelningen.
  5. Att fastställa ramarna för riktlinjer och rekommendationer samt bistå alla talespersoner för alla enheter under den kungliga thailändska polisen när det gäller PR, pressmeddelanden och förtydligande av förståelsen av de officiella uppgifterna.
  6. Utföra andra uppgifter som tilldelas av handledaren.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.