75-årig kvinna skadades allvarligt i en bilolycka i Pattaya

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En 75-årig thailändsk kvinna fick allvarliga skador, enligt uppgift efter att ha plöjt in sin motorcykel i en pickup i Pattaya.

Pattaya-polisen rusade för att hjälpa en äldre kvinna som råkade ut för en trafikolycka och fick allvarliga skador på Pattaya Beach Road nära Soi 10 söndagen den 2 oktober.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Kvinnan identifierades som Lek Jukai, 75. Hon skadades allvarligt och var på gränsen till att svimma, så polisen i Pattaya förde henne omedelbart till Pattayas sjukhus. Hennes skadade svarta Honda Wave 125-motorcykel hittades på gatan tillsammans med flera påsar med mat och godis som polisen senare avslöjade att kvinnan hade för avsikt att sälja på en lokal marknad.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya-polisen förhörde Suban Naunyam, en 51-årig pickup-förare som var inblandad i olyckan. Han hävdade att han körde längs Beach Road och var på väg att svänga höger för att köra över när en kvinna plötsligt plöjde in på höger sida av hans lastbil och skadade sig allvarligt.

Pattaya-polisen skulle dock fråga den skadade kvinnan för att höra hennes sida av historien. De sa att de också skulle granska CCTV-bilder för att fastställa den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.