Flera utlänningar och en thailändsk medborgare som påstås vara inblandade i barnhandel i Pattaya greps

Pattaya —

Ett par som påstås driva en nöjeslokal som involverade barnhandel greps i Pattaya tillsammans med två utländska misstänkta barnsexualförbrytare.

Paret, en thailändsk medborgare vid namn A (alias), 43, och en brittisk medborgare vid namn Mr. Tacker, 60, greps i går, den 6 oktober, av polisen i Pattaya för påstådda samverkan för att driva en barnsexhandelsring och locka minderåriga i prostitution bland flera andra anklagelser.

En polisutredning fastställde att de två enligt uppgift drev en okänd nöjeslokal på Soi Buakhao i Pattaya för att utnyttja minderåriga för prostitution. Denna operation kom efter Pol. General Surachate "Big Joke" Hakparn, biträdande poliskommissarie, betonade för Chonburi och Pattayas poliser att stävja människohandelsproblem i provinsen.

Dessutom greps två utländska misstänkta, inklusive Michael, en 49-årig amerikan, och Jane, en 55-årig tysk, för att ha köpt sexuella tjänster från minderåriga. Alla fyra misstänktas identiteter undanhölls av Pattaya-polisen i väntan på en utredning.

Pol. Generallöjtnant Itthipol Ittisarnronnachai, överbefälhavare för polisregion 2, betonade för alla operatörer av nöjesställen att undvika människohandel och ge tillträde till personer under 20 år.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.