Indisk medborgare lämnar in klagomål till Pattaya-polisen efter att 6,600 XNUMX USD i kontanter påstås ha försvunnit från ett hotellskåp i Pattaya

Banglamung, Chonburi –

En indisk medborgare, 45, lämnade in ett klagomål till Pattaya City polisen lördagen den 8 oktober, efter att 6,600 250,000 USD kontant, eller cirka XNUMX XNUMX thailändska baht, enligt uppgift saknades från hans hotell elektroniska kassaskåp.

Offret, Vivek Singhal, berättade för Pattaya-tjänstemän att han bott på ett hotellrum sedan den 5 oktober men den 7:e upptäckte han att hans pengar i kassaskåpet, värda 6,600 250,000 USD eller motsvarande cirka XNUMX XNUMX thailändska baht, var borta. . Värdeskåpet fanns i en standardenhet på rummet och inte vid en reception eller någon annan plats.

Till en början tvivlade polisen på hans rapporter eftersom en officiell första undersökning visade att kassaskåpet inte manipulerades. Emellertid skulle Pattaya-tjänstemän fortsätta att undersöka CCTV-bilder för att kontrollera om det fanns en misstänkt person på väg in i hans hotellrum. Det var oklart om offret hade bjudit in besökare eller gäster till sitt rum under den tid som pengarna påstås ha försvunnit.

Namnet på hotellet undanhölls av Pattaya-polisen i väntan på en ytterligare utredning.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.