Den berömda thailändska hotellkocken i Pattaya dör efter att ha ramlat av sin motorcykel

Pattaya —

En berömd thailändsk hotellkock som just hade lämnat en pub i Pattaya, enligt sin vän, dog efter att han ramlade av sin motorcykel.

En utredare, Pol. Löjtnant Amornthep Petchtim från Pattayas polisstation underrättades om en dödlig trafikolycka klockan 1:30 idag, den 10 oktober, och skyndade sig till platsen på Soi Naklua 16 bakom Phothi Samphan Phitthayakhan School i Naklua-distriktet Banglamung, Chonburi, för att hjälpa offret.

Offret hittades i kritiskt tillstånd på grund av allvarlig blodförlust från hans huvudskador. Hans grön/svarta Honda Wave 125S motorcykel låg mitt på vägen och var lätt skadad. Trots hjälp av räddningsarbetare dukade offret till slut av sina skador och avled. Ingen hjälm hittades på olycksplatsen, säger polisen till The Pattaya News.

Offret identifierades senare av sin vän som Mr. Pinij Srangna. Han var en känd kock på ett hotell i Naklua-området och dog vid 35 års ålder. Offrets vän, Praiwan Khamnoi, 38, berättade för The Pattaya News att han och hans vän precis hade druckit på en pub tillsammans innan han tog emot ett samtal senare att hans vän hade dött.

Pol. Löjtnant Amornthep tog bilder av olycksplatsen som bevis och skulle senare undersöka CCTV-bilder för att hitta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.