Falskt samtal på kvinna som drunknar på Pattaya Beach larmar andra strandgäster, simmaren var bara full

Pattaya —

En berusad thailändsk kvinna skrämde strandbesökare efter att hon dykte i havet mitt i natten i går.

Sawang Boriboons räddningstjänst fick en rapport om en kvinna som drunknar i havet framför Soi Pattaya 13/4 i Nongprue-distriktet Banglamung och rusade till platsen.

En skara strandbesökare hade bildats på stranden och stirrade förvirrande på en thailändsk kvinna som först såg ut att drunkna men som nu simmade, dykte och till och med vinkade åt räddningsarbetarna som försökte rädda henne tillbaka till stranden.

Kvinnan, efter att ha återvänt till stranden på ett säkert sätt ensam, slog en minihjärtapose mot förbryllade åskådare. Hennes namn avslöjades av hennes man som kom senare som Mrs Benjawan, 48. Parets riktiga namn undanhölls av The Pattaya News för att skydda deras integritet.

Mannen sa att när hans fru var kraftigt berusad fick hon alltid en lust att simma. Faktum är att hon nästan drunknade en gång när hon försökte simma när hon var full, men det kunde inte stoppa henne. Maken bad om ursäkt för att han besvärade andra och förde sin fru tillbaka till deras bostad för att vila.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.