Läsare Talkback Thailands resultat: Är det bästa sättet att stoppa de senaste våldsamma bråken på Pattaya Beach att slå ner på stranddrickande?

Följande är vår exklusiva veckofunktion där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och sedan ger dig en vecka på dig att svara på den på våra olika kanaler, och sammanställer en mängd olika svar och åsikter att presentera för dig, våra uppskattade läsare. Här är resultaten från vår senaste fråga...

Förra veckan, vi frågade dig följande:

Reader Talkback Thailand: Är det bästa sättet att stoppa den senaste tidens våldsamma bråk på Pattaya Beach att slå ner på stranddrickande?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Klicka på artikeln nedan för att lära dig mer om detta arbete:

Pattaya-polisen patrullerar intensivt Pattaya Beach, slår ner på illegalt alkoholdrickande efter de senaste incidenterna

Här är vad ni, våra läsare, hade att säga när våra redaktörer valde ut några av de mest olika svaren för att lyfta fram olika synpunkter. Uppenbarligen, wJag kan inte publicera allas åsikter här så vi valde ut en mängd olika åsikter. Som alltid är åsikterna och uttalandena nedan läsarens egna och återspeglar kanske inte TPN-medias. Det har gjorts mindre ändringar endast för stavning och grammatik:

–=–=-=–==-=

James S-Nej! Ge människor tillbaka sina jobbmöjligheter som de hade tidigare, sänk priserna, fokusera på mindre företag, häva restriktioner, särskilt inom underhållningssektorn, och gör Pattaya attraktivt för turister igen på detta sätt. Då försvinner också denna våldspotential. Om inte kommer det att finnas "Rio 2.0" om några år!

-=-=-=-=-=-=-=

David F-Ingen alkohol tillåten på stranden Mae Ramphueng Rayong.

-=-=-===-=–=

RK- Om det är olagligt att dricka på stranden. När du hyr en solstol kan du beställa en öl. Är det också olagligt? Redaktör: Ja, tekniskt sett.

-=-=-=-=-=-=-=-

Bob H-SKULDE INTE BETYDDA SÅ HÄR I DITT EGET LAND FÖR DET SKULLE BLI ARRESTERINGAR OCH BÖTER SÅ VARFÖR SKULLE DU TYCKA DET ÄR OK HÄR?

-=-=-=–=–=-=-

Guy S-Check på ungdomar på motorcyklar på natten

-=-=-=-=-=-=-=-

Mario-Det kan inte skada om det görs på rätt sätt.

-=-=-=-==-=-=-=-

T-Det här är en jävla turiststad, låt stranden dricka ifred.

-==-=-=-=-=-

Ali R-Alcohol borde förbjudas i hela staden, alla barer bör stängas och staden bör fokusera på familjeturism av hög kvalitet.

-=-=-==-=-=–

Mike M-Nej, kommer inte att göra någonting.

-=-=-=-=-==-=-

Erik I-När den här kommentaren ses om ungefär en vecka när media gör resultatet kommer tillslaget vara över. Se efter själv.

-=-=-=-=-=-=-=-

Det var allt för den här veckan. Vi ses snart igen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/