Guldhalsband och ring värda 46,000 XNUMX baht rånade från lokal kvinna i Pattaya mitt på ljusa dagen

Pattaya —

En lokal kvinna berättade för polisen i Pattaya att hon blev rånad av en man på en motorcykel på Soi Thepprasit 8 i Pattaya igår, den 16 oktober.

Offret, Kulab Tansanthiayu, 54, rapporterade sin svåra situation till Pol. Överstelöjtnant Pitak Noensaeng, en utredningsman vid Pattayas polisstation, säger att hon gick ut för att köpa mat med sitt ettåriga barnbarn på Soi Thepprasit 8 och blev rånad av en oidentifierad man runt 4:30.

Den misstänkte var en thailändsk man, stående runt 160–165 cm lång och klädd i en svart långärmad skjorta, långa svarta byxor och en röd yllehatt, enligt Kulab. Han gick fram till henne bakifrån och bad om hennes guldhalsband och ring värda 46,000 50 baht samt en sedel på XNUMX baht.

Offret sa att hon försökte tigga den misstänkte att lämna henne ifred, men den misstänkte ska ha hotat att skjuta henne om hon inte följde det innan hon körde iväg på en motorcykel utan registreringsskylt.

Pol. Överstelöjtnant Pitak undersökte händelseplatsen och CCTV-bilder för att spåra den misstänkte för att ställa honom inför rätta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.