Brandlarm larmar turister i Pattaya efter att grävmaskinen trasslat in sig med vajrar

Pattaya —

Många människor bevittnade en brand som fastnade i kabelkablar på Soi Buakhao 15 i Pattaya runt 3 idag, den 19 oktober.

Lågorna bröt ut efter att en grävmaskin som arbetade med ett dräneringsprojekt på Soi Buakhao 15 fick sin arm intrasslad med vajrarna ovanför den av en olycka, säger ett ögonvittne till The Pattaya News.

Turister och invånare flydde omedelbart från platsen, och det finns inga rapporter om personskador hittills efter att branden släckts av Pattayas brandmän. Fem bilar som stod parkerade nära branden skadades dock, inklusive en svart Toyota Yaris, en vit Honda HRV, en brons Toyota Yaris, en svart Toyota Altis och en vit Honda Civic.

Cirka 200 meter av förbrända kommunikationsledningar lämnades kvar på platsen i väntan på en utredning från relevanta tjänstemän i Pattaya.

Många företag och hem har heller ingen makt vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.