Två kvinnor som blir virala för sina nakenbilder på en båt i Sattahip hav överlämnar sig till polisen

FOTO: Khaosod

Sattahip —

Efter att ha blivit viralt på Twitter enligt uppgift med sina nakenbilder på en båt i Sattahip havet, väckte två kvinnor upprördhet bland lokalbefolkningen och gav sig så småningom till polisen.

Många thailändska nätanvändare och människor, särskilt de som bor i Sattahip-distriktet i Chonburi, var arga på två thailändska kvinnor som enligt uppgift postade pornografiska bilder av sig själva på en fiskebåt i Sattahip-havet och, enligt nätanvändarna, bjöd in folk att gå med dem på en fyra timmars fisketur för 3,000 XNUMX baht. De upprörda sa att bilderna och inläggen skadade den familjevänliga bilden av Sattahip och Pattaya.

Kvinnornas nakenbilder blev virala på Twitter och fick så småningom Sattahip-polisens uppmärksamhet.

Idag, den 19 oktober, överlämnade de två kvinnorna sig till Sattahips polisstation tillsammans med Sattahips polischef Pol. Överste Panya Damlek. De ska ha erkänt att de var kvinnorna på de virala bilderna och sa att de tog bilderna själva.

Ändå avvisade kvinnorna ett påstående om att de bjöd in folk att gå med dem för pengar. Istället sa de att de skrev det som en Twitter-text för ett skratt och inte menade att förolämpa någon. Andra män på båten var deras pojkvänner, enligt de två kvinnorna.

Till en början Pol. Överste Panya skulle anklaga kvinnorna för databrottslagen. Lagen är straffbart med fem års fängelse eller böter på upp till 100,000 XNUMX baht.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.